(Echt)paren groep

Relatietherapie
-
(Echt)paren groep

Een goede relatie?

Een goed ‘huwelijk’ wordt gekenmerkt door openheid voor elkaars gevoelens en een veilige verbondenheid met elkaar. Bijna elke relatie kent periodes dat het moeilijk wordt die verbinding te blijven creëren. Dit sluipt er vaak ongemerkt in, je komt dan terecht in communicatiepatronen die die afstand almaar vergroten.

Voor wie?

Hoewel elke relatie uniek is, zijn er ook veel overeenkomsten in de manier waarop relaties vastlopen. Deze parengroep is een plek om dit gesprek constructief te voeren, met ruimte voor verdieping, het aanleren van nieuwe vaardigheden en het ontwikkelen van een gemeenschappelijke taal om met emoties om te gaan. Het onderzoek binnen een groep haalt de druk van de relatie. Bovendien helpt de herkenning van de dynamiek bij de andere paren, om het minder persoonlijk te maken, wat ruimte biedt voor ontwikkeling.

Waarom een parengroep?

Deze groep is geschikt voor paren die nieuwsgierig zijn naar hun relatiedynamiek, op zoek zijn naar verdieping en ontwikkeling en die vaardiger willen worden in het verminderen van belemmerende patronen.
Voor paren die echt in een crisis zitten is dit geen geschikte groep. In dat geval raden wij aan eerst met relatietherapie te starten.
 
Momenteel staat er geen parengroep gepland. Stuur een mail als je op de hoogte wilt worden gehouden van toekomstige data.