Netwerk

Ik werk –afhankelijk van type en omvang van de opdracht- nauw samen met een vast netwerk van ervaren professionals, die net als ik opereren vanuit een systeemgerichte benadering.

Rebekka ter Voort: Trainer / senior coach 

Uitgangspunt voor de werkwijze van Rebekka is  dat zij zich voortdurend bewust is dat er een verbinding nodig is van de organisatiedoelen,teamdoelen, individuele en persoonlijke doelen. Daar naast gaat zij ervan uit dat kennis en kunde in principe altijd binnen de organisatie aanwezig zijn, ze worden niet altijd benut. Coaching ziet zij als het sturen en begeleiden van de ontwikkeling van mensen en teams in hun organisatie en daarmee als een essentieel onderdeel van veranderingsmanagement.

 

ir Cunera van Hal: Trainer/ (team)coach

foto Q CROPPED

Cunera van Hal (1965) werkt sinds 1990 als trainer & coach in organisaties met managers, professionals en (management)teams. Haar specialisaties zijn Systeemdenken, Coachend Leiderschap, Teamcoaching en Persoonlijk Leiderschap. Klanten typeren haar stijl als ‘professioneel, ontwapenend en fris, praktijk- en resultaatgericht. ‘Zij stimuleert nieuwsgierigheid en een onderzoekende houding en maakt zware zaken met humor en lichte toon bespreekbaar.’

 

Mike Maher: Psychotherapeut/organisatieadviseur/Associate Director SCTRI

Mike is psychotherapeut, trainer en organisatieadviseur met  vijfentwintig jaar ervaring in de sociale sector, het onderwijs en de geestelijke gezondheidszorg met opdrachtgevers die gekenmerkt worden door hun uitdagende karakter (zoals in de jeugddetentie). Zijn focus ligt op het begeleiden van teams en afdelingen in hun ontwikkeling en verandertrajecten.

 

 

Peter Bernhardt: Relatietherapeut/Systeemgericht practitioner

 Peter Bernhardt has a rich background in body somatic psychology, developmental attachment and trauma psychology, psychodynamic psychology, group and organizational psychology and Systems-Centered theory. He runs a private practice in San Francisco and travels to Europe yearly to conduct a series of SCT workshops. For Peter, Systems thinking highlights our interdependence and our impact on each other. At the same time it heightens personal choice and personal responsibility.

Dan Tuffy: Relatietherapeut

Dan is mijn levenspartner en bij relatietherapie werken we vaak samen. Het therapeutisch gedachtengoed van waaruit hij werkt is geïnspireerd op EFT (Emotionnaly Focussed Therapy), Esther Perel en Systeemgericht werken. Dan volgt sinds 2011 de SCT opleiding. Zijn kwaliteit is zijn vermogen zich af te stemmen op wat speelt bij beide partners in een relatie. Zijn rust en evenwichtigheid scheppen een basis waarin mensen zich veilig en geacepteerd voelen. Daarnaast is hij professioneel muzikant en muziekproducent.

 

Peter Kunneman: Gelicenseerd SCT Practioner 

Peter legt zich in zijn werk toe op het smeden van sterke teams die complexe problemen aankunnen door onderlinge verschillen effectief te integreren. Hij gebruikt daarbij systeem-georiënteerde methoden en technieken om belemmerende factoren weg te nemen voor de ontwikkeling van teams.
Peter heeft vijfentwintig jaar ervaring als organisatieadviseur en interim manager in Nederland en Duitsland, waarvan twaalf jaar bij Accenture. Peter leidde grote Change Management projecten bij de Deutsche Bahn en was programma-directeur voor verschillende openbare aanbestedingen in de bouw. Hij heeft het consortium East-West opgericht en geleid dat de aanbesteding van de OV-chipkaart in Nederland heeft gewonnen.
Peter is gelicenseerd lid van het Systems-Centered Training and Research Institute Inc. (USA) en voorzitter van de Stichting SCT-Nederland.