Reacties van Klanten

“Lotte’s wijze van coachen heeft me erg geïnspireerd. Het is zo mooi om te zien hoe diep zij iemand weet te raken en het daarmee voor elkaar krijgt beweging te realiseren. Lotte is warm, heel scherp, analytisch en empatisch tegelijk. En een super coach!”
Serifefe Onder

“Lotte is wat mij betreft een toptrainer/topcoach. Door haar jarenlange ervaring heeft ze grote meerwaarde gehad voor mij in het trainingsprogramma. Door het hele progamma heen laat ze coachtechnieken/interventies zien naast de oefeningen en theorie. Super!”
Inge Weggeman

“Coaching door Lotte was scherp, met compassie, kundig en veilig. Lotte kan precies zien wat er per deelnemer en voor de groep als geheel nodig is.”
Bert Westerveld

“De interventies van Lotte waren altijd zo scherp en zorgvuldig. Ze stelt zich daarnaast ook open en kwetsbaar op en is zeer gedreven en enthousiast. Heeft zeer veel expertise in huis.”
Anette Konig

“De procesbegeleiding van Lotte heb ik ervaren als veilig, zorgvuldig, open, zonder oordeel met grote diepgang.”
Claudia Hiemstra

“Lotte was een geweldige leermeester voor mij; ze is geduldig, sluit goed aan en is doortastend op een hele persoonlijke manier waarbij ze de ruimte laat bij mij, maakt uitstapjes op meta niveau,  pakt door op thema’s, zorgt voor een vertrouwde en veilige sfeer.”
Natasja van Moorst (leercoaching KB&K maart 2009)